Obsah stránky

Tradiční vážanský nohejbalový turnaj 2021

čtvrtek, 01. červenec 2021 | Kulturní a sportovní akce

V realizaci nohejbalového turnaje 2021 došlo letos k malým změnám.

Datum z důvodu časové tísně bylo posunuto o sobotu dříve, než bylo zvykem a to na 26.6. Sraz družstev, kterých se dostavilo letos celkem 8 byl po dobré loňské zkušenosti již v 9 hod ráno a po registraci a přivítání se začalo hrát chvíli před desátou hodinou. Dvě družstva se z původně nahlášených nedostavila a to ze stejného důvodu - zranil se jim pár dní před turnajem spoluhráč a náhradu už nenašli. Nicméně tento počet účastníků umožnil hrát způsobem "každý s každým" a o to byly výsledky objektivnější a hry zajímavější. Před 16.hod se ukončil poslední zápas a byly vyhlášeny výsledky. Samozřejmě dle dobrého zvyku členové prvních tří družstev dostali poháry s věnováním a všichni pak příjemný dáreček ve formě 6ti packu plechovkového piva. (1.místo - Vohradský, Šmarda, Pařízková z Brna, 2.místo - Horák, Landa, Kolaja z Bučovic, 3.místo - Spáčil, Spáčil, Sušil z Vážan n/Lit.

A celkové hodnocení? Počasí na jedničku, občerstvení zajišťované Kamilem Zborovským na jedničku, organizace turnaje tentokrát za pomoci "mladé krve Fuksa+Soukup+Zavadil" na jedničku, pomoc obce na jedničku - spokojenost účastníků jak jinak, než na jedničku. 

Závěrem snad jen malý povzdech - hostů z řad našich občanů přišlo sotva tucet, což organizátory docela mrzelo. Tak příští rok zveme všechny na další ročník turnaje, snad se nás sejde víc.

Komentář: M. Žampach

Tradiční vážanský nohejbalový turnaj 2021
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.