Obsah stránky

Zahájení školního roku v MŠ Vážany n/Lit. 2019

pondělí, 09. září 2019 | Ostatní

Dne 2. 9. 2019 započal v naší Mateřské školce, stejně jako v jiných obcích a městech, nový školní rok.

Tento školní rok byl ve znamení velkých personálních změn, protože s nástupem nové paní ředitelky Radky Němcové se zcela změnilo pedagogické osazenstvo. Z původních zaměstnanců zůstala jen paní školnice a paní kuchařka. Pedagogický sbor čítá nyní 4 učitelky (vč. paní ředitelky) a 1 asistentku pedagoga.

Bývalá paní ředitelka Stanislava Babušíková na základě svého vlastního rozhodnutí již v loňském roce avizovala ukončení činnost na pozici ředitelky MŠ a navíc těsně před koncem letošních prázdnin oznámila, že v MŠ nebude nadále působit ani jako řadová učitelka. Bývalé paní ředitelce Babušíkové popřejme do její další práce mnoho úspěchů a děkujeme jí za letitou dosavadní činnost ve vážanské školce.

MŠ Vážany n/Lit. navštěvuje v současnosti 39 dětí. Přestože budova školky je v dobré kondici a poskytuje dětem dostatečně kvalitní zázemí, plánuje zastupitelstvo obce postupnou modernizaci budovy, spočívající ve výměně kotlů na topení, zateplení budovy a celkového zkvalitnění prostředí, a to jak uvnitř budovy, tak i vně.

S našimi nejmenšími se bude veřejnost setkávat při různých kulturních akcích, kde se budou děti prezentovat svými básničkami a zpěvem, prostě tím, co se v MŠ naučily.

Přejme si klidný a personálně vybalancovaný tým v MŠ Vážany n/Lit. a zde ještě prostor pro slovo nové paní ředitelky:

"Školka je místo, kde by děti měly zažívat první dětská přátelství, radost z každého dne a také se připravovat na další kroky jejich školní docházky. S celým kolektivem zaměstnanců mateřské školy věříme, že se nám podaří vytvořit příjemné a podnětné prostředí, kam děti budou přicházet vždy s radostí. Během dne v naší mateřské škole děti čeká tvoření, pohybové hry, divadla, zpěv s klavírem a také spontánní činnosti dle zájmu dětí, během kterých budeme rozvíjet přirozeně jejich osobnost, kreativitu a přirozenou zvídavost. Do nového školního roku bych přála mateřské škole spoustu spokojených dětí a rodičů s úsměvem na tváři. Všem ostatním bychom popřáli potěšení z našich veřejných vystoupení, které nás s dětmi čekají." Radka Němcová - ředitelka MŠ

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.