Obsah stránky

Vítání občanků Vážany n/Lit. 2021

pondělí, 07. červen 2021 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 5. 6. 2021, přivítal starosta obce, spolu s dětmi z naší MŠ a za hudebního doprovodu klarinetu (v podání Elišky Daňkové), do řad občanů Vážan nad Litavou naše nové, malé občánky.

Paní Hana Urbanová zahájila tradiční akci krátkým úvodním slovem a po vystoupení dětí, představila občánky starostovi obce, který následně pronesl slavnostní proslov.

Vzhledem k počtu nově narozených občánků (vždyť poslední „vítání“ bylo v listopadu 2019), bylo vítání rozděleno na dva samostatné bloky. Celkem bylo k účasti osloveno 12 rodin, ale ne všem stanovený termín vyhovoval. Ale i tak bylo do řad občanů přivítáno celkem 8 dětí.

V doprovodu občánků se na oba vítací bloky dostavilo zhruba 50 příbuzných a známých.

Popřejme našim novým malým spoluobčanům, aby si užili radostné dětství v naší krásné obci a jejím okolí a přilnuli k ní tak, že se sem budou v dospělosti vždy rádi vracet nebo rovnou zůstanou a založí si zde rodiny...

Jmenný seznam našich nových občánků: Pavel Přerovský, Jan Přerovský, Alžběta Krajplová, Sebastian Jirka, Tobias Kopuletý, Vanesa Suchá, Eva Javorová, Matěj Zachoval.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.