Obsah stránky

Valná hromada SDH Vážany n/Lit. 2023

pondělí, 23. leden 2023 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 21. ledna 2023 se v zasedací místnosti hasičské zbrojnice ve Vážanech nad Litavou uskutečnila valná hromada SDH za rok 2022. Byli pozváni čestní hosté, mezi kterými bych ráda vyzvedla pana plk. Ing. Václava Kováře, ředitele územního odboru Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje Vyškov a delegátku Barboru Rybníkářovou, členku Odborné rady mládeže OSH Vyškov. Starosta obce Vážany nad Litavou

Ing. Václav Matyáš byl omluven. Srdečně jsme přivítali i naše sestry a bratry z okolních sborů a to konkrétně zástupce SDH Hostěrádky- Rešov, Velešovice, Šaratice a Kobeřice. Po uvítání starostou sboru Pavlem Přerovským a představením programu schůze velitelem sboru Jiřím Moškvanem, následovaly jednotlivé body programu, které bylo nutno přednést.

Po formalitách valné hromady následovala diskuse, ve které zazněly nejen zdravice jednotlivých hostů, ale i poděkování členům SDH Vážany nad Litavou za jejich aktivity. Došlo i na drobné výtky, které jsou pro nás jednak ponaučením, ale i výzvou po lepší práci.

Valnou hromadu jsme zakončili skvělým občerstvením a družným hovorem nejen o nelehké práci hasičů, ale i na příjemnější soukromá témata.

 

Za SDH Vážany nad Litavou: A. Stříbrná

Valná hromada SDH 2023
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.