Obsah stránky

Silvestr v knihovně Vážany n/Lit. 2019

úterý, 31. prosinec 2019 | Kulturní a sportovní akce

Poslední den v roce 2019 ožila i obecní knihovna, která po celý rok nabízela čtenářům i všem občanům obce různorodé akce.

 Na každou akci dorazilo v průměru 13 účastníků, což je počet, který dětem zaručuje dost prostoru pro jejich fantazii při tvoření. Děti v naší knihovně, ať je jakákoliv akce, před nebo po ní, stejně skončí u kreslení, malování, vystřihování, nalepování a vybarvování.

Dospělí se pak mohou věnovat různým aktuálním tématům a mohou probrat své podněty a připomínky, jak s členkami VKŠ, tak i s knihovnicí, protože téměř na každé akci v knihovně, jsou všechny čtyři přítomny.

V úterý 31. 12. 2019 se od 13.00 hodin při kávě, cukroví, chlebíčcích a jednohubkách trochu hodnotilo, trochu tvořilo, trochu povídalo a trochu plánovalo.

A než jsme se ve tři hodiny odpoledne rozešli, tak ti odvážní  z nás se i zvážili, aby věděli, jestli do svých novoročních předsevzetí mají zahrnout i ztrátu nějakého toho deka, které snad, přes letošní vánoční svátky, nabrali.

Každý odcházel s nějakým dárkem, za které sponzorům velmi děkujeme.

V závěru jsme si popřáli do nového roku 2020, který začne za několik málo hodin, pevné zdraví, spokojenost, štěstí a spoustu času a hodně akcí, na kterých bychom se mohli zase společně setkávat.

To samé přejeme všem občanům naší obce.

Za VKŠ: L. Pilátová
 

Silvestr v knihovně Vážany n/Lit. 2019
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.