Obsah stránky

Setkání organizací a spolků Vážany n/L. 2016

pátek, 25. listopad 2016 | Ostatní

Na den 25. 11. 2016, v 18:00 hod, pozval starosta obce zástupce místních spolků a jednotlivce, kteří se svojí aktivní činností prezentují, jako organizátoři nejrůznějších akcí v obci Vážany nad Litavou, na společné setkání, které proběhlo v horní hospodě.

Úvodem bylo provedeno vyhodnocení činností a aktivit v r. 2016, s náhledem do konce roku a upřesněním, které akce budou ještě pořádány.

Dále starosta poděkoval přítomným zástupcům spolků, za jejich akční přístup, který se promítá nejen v tom, že oproti roku 2015 se organizace a realizace jednotlivých akcí kvalitativně pozvedla, ale díky vzájemné spolupráci spolků se dostala do vyšší dimenze pořadatelského a přátelského ducha.

Bylo konstatováno, že v letošním roce bylo realizováno více jak 55 akcí, což nejen překonalo realitu loňského roku, ale zároveň se zvedla sama úroveň pořádaných akcí.

Cíl setkání spočíval zejména v tom, že se sešli ti lidé, kteří určují kulturní a sportovní rytmus v obci, aby se podělili o svoje poznatky s kolegy z jiných spolků.

Všichni přítomní si společně odsouhlasili, jaké akce v r. 2017 bude kdo pořádat a naznali evidentní pokrok ve sbližování jednotlivých spolků, který se projevuje např. organizačním podílem na různých akcích.

Jako poděkování, za aktivity pro obec a občany, bylo servírováno malé občerstvení.

 

Starosta dále dodává:

"Není třeba hodnotit, kolik přišlo na jednotlivé akce lidí, je důležité, že přišli ti, co na akci byli! A to je přesně ten moment, který by měl organizátory akcí uspokojovat. Společně jsme si naplánovali i zbrusu nové, netradiční akce, které příští rok společně zrealizujeme (občané se mají na co těšit). Můžeme být spokojeni s tím, že máme dostatek správných organizátorů akcí, spolků a jednotlivců, kteří obstarávají tolik pro obec potřebné kulturní a sportovní dění. Děkuji všem „tahounům“, že je to ještě baví a mají dostatek elánu pro další akce, pořádané v obci."

 

 

 

Setkání organizací
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.