Obsah stránky

Pyžamová párty Vážany n/Lit. 2019

pondělí, 28. říjen 2019 | Kulturní a sportovní akce

V neděli 27. října 2019 se v sále Sokolovny uskutečnila Pyžamová párty s přespáním. Tuto akci pořádala TJ Vážany nad Litavou ve spolupráci s VKŠ.

Po páté hodině odpolední jsme se začali scházet s různými druhy zavazadel, ve kterých jsme měli nachystány nezbytnosti pro přespání v přísálí Sokolovny.

Hned po „zabydlení“ čekaly na děti nepřeberné hry. Hledání pohádkových dvojic, hra na barevné garáže, či oblíbené probíhání pod lanem. To vše a ještě mnoho dalšího děti absolvovaly před večeří. 

 A po jídle pokračoval veselý rej při hudbě z různých filmů, pohádek a seriálů. Atmosféru doplnily balónky všech možných barev a svítící náramky.

Po bujarém tanci nás čekalo večerní překvapení v podobě promítání videí z loňského Všesokolského sletu, kdy se děti poznávaly na různých záběrech a všichni jsme vzpomínali, jak úžasná to byla atmosféra a nezapomenutelný celoživotní zážitek.

Po rychlé hygienické vsuvce následovalo ukládání ke spánku a nezbytná pohádka před spaním. Pohádka O vodnících od Karla Čapka nejednoho spolunocležníka ukolébala ke spánku.

Myslím, že to byl velmi příjemně prožitý čas, který nám opět přinesl řadu nových společných zážitků.. Věřím, že to nebylo naposledy, kdy jsme se u takové akce s dětmi sešli. Je to vždy zpestření nejen pro  děti samotné, ale i pro nás organizátory.

Tímto děkuji všem zúčastněným a těším se další zajímavé a netradiční akce.

Nazdar.

Zapsala: A. Stříbrná
 

Pyžamová párty 27. 10. 2019
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.