Obsah stránky

Přednáška - Prevence v zimním období Vážany n./Lit. 2020

úterý, 21. leden 2020 | Kulturní a sportovní akce


V úterý 21. 1. od 15.30 hodin patřila obecní knihovna MUDr. Evě Špatné a účastníkům přednášky, která měla název „Prevence v zimním období“.

V úvodu besedy ale došlo i na osvětlení všech změn v ordinaci, kde po mnoho let působila MUDr. Blanková, která byla i obvodní lékařkou občanů Vážan nad Litavou.

Hovořilo se nejen o zdraví, prevenci, pravidelných prohlídkách, očkování, nových trendech v léčení, ale i o novinkách v „lékařské administrativě“, což jsou například e-neschopenky, které jsou pacientům vystavovány od ledna 2020.

V závěru přišlo i na dotazy, týkající se problémů s tlakem, cholesterolem, klouby, nadváhou nebo byly probrány různé situace, které mají vliv na zdraví člověka v průběhu jeho života.

MUDr. Špatná nám změřila tlak, který měla většina z nás zvýšený. Mohlo to být vypitou kávou, nebo vzrušením z nových a zajímavých informací. Každopádně se na kontrolu tlaku vypravíme co nejdříve… Pro jistotu …

Dnes byla BIO zátěž 3, takže vy, kteří jste na přednášku nemohli, nemusí vám to být líto, protože MUDr. Špatná nám slíbila, že určitě mezi nás přijde i příště. VKŠ zase slibuje, že zajistíme bezbariérové místo konání a zvolíme vhodnější čas pro tuto akci.

Děkujeme MUDr. Evě Špatné za její odborný výklad, její trpělivost a optimistický přístup k životu, který je nejen velmi nakažlivý, ale i velmi prospěšný v životě každého z nás.

Za VKŠ: Ludmila Pilátová
 

Přednáška - Prevence v zimním období - Vážany n/Lit. 2020
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.