Obsah stránky

Přednáška na téma 'První pomoc' Vážany n/Lit. 2016

pondělí, 19. prosinec 2016 | Ostatní

Náš nejaktivnější obecní výbor - Výbor pro KŠ, pořádal další akci z naplánované série r. 2016.

Informaci o akci, konané Výborem KŠ předkládá paní L. Pilátová, DiS.:

"Přednáška na téma „První pomoc“ byla uspořádána ve spolupráci obecní knihovny, výboru pro kulturu a školství a  mateřské školy. Ve čtvrtek 15. 12. 2016, v deset hodin dopoledne se naše knihovna zaplnila dětmi z mateřské školy, na které už čekala paní doktorka v bílém plášti. Na stole ležela spousta věcí, se kterými se mohou děti v ordinaci setkat. Pak si 16 dětí mohlo postupně všechno vyzkoušet a vznést svoje dotazy".

Paní doktorka dětem následně napsala:

Milé děti, vážené paní učitelky,

chtěla bych vám poděkovat za pozvání do vaší krásné školky a za možnost popovídat si s vámi o tom, jak to chodí u lékaře. Potěšilo mě, že o své zdraví dbáte a snažíte se nemocem a úrazům předcházet. Prevence je totiž velmi důležitá. Doufám, že přístrojů, které doktoři používají, se již bát nebudete a moc vám děkuji za zdárné ošetření vašeho tygříka a mého pejska.

Strávila jsem s vámi krásný předvánoční čas. Moc vám za jeho zpříjemnění děkuji a přeji vám Vánoce prožité ve zdraví a klidu a do nového roku všechno nejlepší.

S pozdravem MUDr. Eva Špatná 

"Odpoledne se paní doktorka věnovala ve své přednášce dospělým.

Kdybychom se měli dotknout všech témat, která spadají do „První pomoci“ potřebovali bychom na to několik hodin, proto přednášející  MUDr. Eva Špatná vybrala jen ty situace, se kterými se můžeme setkat nejčastěji. Odpolední přednášky se zúčastnilo 10 občanů. Uvítali jsme i možnost  změření  tlaku v závěru našeho setkání. A protože se paní doktorka nebránila další  společné akci, máme se na co těšit …

Ještě jednou moc děkujeme všem účastníkům za aktivní přístup a hlavně MUDr. Evě Špatné za zajímavou a poučnou přednášku".

 

 

Přednáška v knihovně téma
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.