Obsah stránky

Přátelské utkání žáků FC Zbrojovka Brno a FK Bratislava 2022

úterý, 02. srpen 2022 | Kulturní a sportovní akce

Ve středu 27.7. 2022 jsme přivítali na našem hřišti FC ZBROJOVKA BRNO kategorie U14 a U15 což je žákovská kategorie, která sehrála dvě přátelská utkání s mužstvem stejné kategorie FK BRATISLAVA.

V prvním utkání nastoupila kategorie U15 ve kterém Zbrojovka Brno vyhrála poměrem 4:0. Viděli jsme pohledné utkání s řadou šancí na obou stranách. Myslím, že pro hosty z Bratislavy to byla krutá porážka.

Ve druhém utkání nastoupila kategorie U14 a v tomto utkání byla vidět velká fotbalová kvalita na straně Zbrojovky Brno, která zvítězila vysokým rozdílem 9:0. V utkání padaly krásné góly, pěkné fotbalové momenty, kde Zbrojovka předvedla opravdu krásný fotbal.

Všichni přítomní na hřišti byli spokojeni s organizací a průběhem  utkání a někteří z nich byli nadšeni jaký tady máme krásný fotbalový areál a krásné travnaté hřiště.

Závěrem bych vás chtěl pozvat na další přátelský zápas stejné kategorie v sobotu 13.8. 2022 (čas bude upřesněn) ve kterém Zbrojovka Brno přivítá na našem hřišti zvučného soupeře SK Slavia Praha

Za FC Vážany n.L.  Kamil Beneš.

Přátelské utkání žáků FC Zbrojovka Brno a FK Bratislava 2022
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.