Obsah stránky

'Okolo Vážan cestička' Vážany n/Lit. 2019

pátek, 27. prosinec 2019 | Kulturní a sportovní akce

Další z vycházek s názvem "Okolo Vážan cestička" se uskutečnila v pátek 27. 12. 2019 a jako tradičně začínala na hlavní autobusové zastávce. Sraz byl v 10.00 hodin.

Přivítala nás, jako obvykle, paní Staňka Halamková, která nás seznámila s naší dnešní trasou. Vzhledem k tomu, že bylo po dešti dost blátivo, byl průběh naší vycházky trochu pozměněn.

Na fotografiích můžete vidět, jak probíhalo naše dvouhodinové putování a co všechno jsme měli možnost vidět. Ušli jsme v naprosté pohodě více než 7 kilometru.

Krátce po dvanácté hodině jsme všichni dorazili k budově MŠ, kde na nás v knihovně čekalo malé pohoštění. Tohoto využily hlavně děti, které prostředí knihovny znají a tak u čaje a sladkostí jsme společně zhodnotili nejen samotný výšlap, vánoční dárky, ale zavzpomínali na společné chvíle zde prožité v minulých letech.

Než jsme se rozešli, což bylo kolem půl druhé odpoledne, nakoukli jsme, co se pro naše nejmenší zlepšuje v prostorách mateřské školy.

A pokud jste si nestačili všechno sdělit na "výšlapu", můžete přijít do knihovny i poslední den v letoším roce, což je v úterý 31. 12. 2019 od 13.00 hodin. Čeká nás vyhodnocení nejpilnějších čtenářů, pohoštění i malý dárek pro každého.

Za spokojené účastníky všem organizátorům děkuje L. Pilátová

Okolo Vážan cestička Vážany n/Lit. 2019
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.