Obsah stránky

Obecní ples ve Vážanech nad Litavou 2017

sobota, 11. únor 2017 | Kulturní a sportovní akce

Dne 10. 2. 2017 se ve Vážanech nad Litavou konal další Obecní ples.

Navážeme-li na program Obecního plesu z r. 2016, který tehdy gradoval vystoupením vážanských borců s ukázkou rytmického tance v kostýmech, tak letošní ročník měl hned 3 vystoupení, a to profesionální taneční skupiny s názvem "Spolek elegantních dam".

Hudební vystoupení osvědčeného tria "Karel Gott revival Morava", které zraje jako dobré víno bylo přijato návštěvníky plesu s velkým nadšením a okamžitou chutí do tance.

Obecního plesu se zúčastnilo přes 150 návštěvníků, kteří si mohli vychutnat předtančení a přehlídku spodního dobového prádla, načež celý program gradoval kankánem, který "Spolek elegantních dam" zvládnul vskutku prvotřídně!

Bohatá tombola, kde bylo celkem 157 kusů cen, byla rozdělena do malé a velké tomboly (hlavní výhrou byla letos televize).

Obec Vážany nad Litavou, pokračuje dále v tradici obecních plesů, které se v obci dříve konaly, a které mají nejen svůj význam v upevňování vztahů lidí na vesnici bydlících, ale nyní i v navazování a upevňování vztahů s občany z jiných obcí, čehož je dokladem i přítomnost starostů okolních obcí na našem plese. Pozvání tentokráte přijal Roman Hanák - starosta Kobeřic a 1. náměstek hejtmana JMK, Jan Kauf - starosta Hrušek a Jan Mozdřeň - starosta Křenovic. Spolu se starosty se u nás sešly i týmy z DSO ŽlaP, který reprezentoval hlavní manažer Jaromír Konečný a zástupci MAS Slavkovské bojiště.

Závěrem ještě poděkování všem sponzorům, kteří věnovali ceny do tomboly a rovněž i poděkování týmu obsluhy na dolní hospodě.

Těšme se na Obecní ples v r. 2018, který bude ověnčen opět nějakým originálním vystoupením a možná už konečně příjde i kouzelník....

 

Odkaz na FB Karel Gott revival Morava: https://www.facebook.com/562919403857302/photos/?tab=album&album_id=774875912661649

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.