Obsah stránky

Obecní ples ve Vážanech n/Lit. 2019

neděle, 10. únor 2019 | Kulturní a sportovní akce

Dne 8. 2. 2019 se ve Vážanech nad Litavou konal, od r. 2015, v pořadí ji 5. Obecní ples.

Letošní Obecní ples byl tentokrát pojat jako setkání mnohonásobného českého slavíka (Karel Gott) s králem popu (Michael Jackson).

Hudební a pěvecké vystoupení osvědčeného kvarteta "Karel Gott revival Morava", bylo opět přijato návštěvníky plesu s ohromným nadšením a velkou chutí do tance, a když potom ve 21:45 hod. přišel do sálu dolní hospody pan Pavel Janák, aby imitoval krále popu, tak byl tento zlatý hřeb večera za svůj výkon oceněn několikanásobným potleskem.

Obecního plesu se letos zúčastnilo ca 120 hostů, účinkujících a obsluhujících, kteří si užívali tanečních kreací a výborné hudby. Ples a zábava na něm se vydařil, takže mnoho návštěvníků opouštělo sál dolní hospody až po 3 hodině ranní.

Bohatá tombola, kde bylo celkem 160 kusů cen, byla rozdělena do malé a velké tomboly (hlavní výhrou byla letos myčka nádobí).

Obec Vážany nad Litavou takto pokračuje nadále v obnovené tradici konání obecních plesů, spočívající svým významem zejména v setkávání občanů a vzájemným, společenským kontaktem i se zastupiteli obce...

Závěrem ještě poděkování všem sponzorům, kteří věnovali ceny do tomboly a rovněž i poděkování týmu obsluhy na dolní hospodě.

Do budoucna se můžeme těšit na další akce tohoto typu a zejména na Obecní ples v r. 2020.

Komentář k akci: Ing. Václav Matyáš

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.