Obsah stránky

Obecní ples Vážany n/Lit. 2020

sobota, 08. únor 2020 | Kulturní a sportovní akce

Dne 7. 2. 2020 se ve Vážanech nad Litavou konal v pořadí již 6. Obecní ples.

Letošní ročník byl účastníky plesu hodnocen jako velmi podařený. Dá se hovořit o radostné a pohodové akci, která byla okořeněna vystoupením profesionálního bublináře a klauna Petra Rollera z Kroměříže.

Hudební a pěvecké vystoupení osvědčené hudební skupiny "Karel Gott revival Morava", bylo přijato návštěvníky plesu s ohromným nadšením a velkou chutí do tance, a to již od první taneční série.

Obecního plesu se zúčastnilo ca 140 hostů, účinkujících a obsluhujících, kteří si užívali tančení a výborné hudby.

Bohatá tombola, kde bylo celkem 165 kusů cen, byla rozdělena do malé a velké tomboly (hlavní výhrou byla letos automatická pračka Philco).

Obec Vážany nad Litavou pokračuje nadále v obnovené tradici konání obecních plesů, a i když se letošní počet návštěvníků od minulých plesů příliš neliší, došlo přece jen jisté změně, spočívající v omlazení návštěvnického osazenstva plesu. 

Bylo velmi potěšující, pohlédnout do roztančeného sálu a uzřít společensky oděné teenagery, kteří si plnými doušky užívali plesového dění. Stárci z r. 2019 přišli "zatrénovat" a jistě zůstanou věrni svému stárkování i v letošním roce 2020.

Z plesu byl pořízen audiovizuální záznam, který se stane spolu s dalšími takovými záznamy z akcí v obci (v tomto roce) součástí kompletu dění na obci v r. 2020 a bude k dispozici na CD pro každého, kdo bude mít zájem jej vlastnit. CD pojednávající o dění na obci bude přibližovat našim potomkům nejen magický rok 2020, ale zejména rok, kdy se koná sjezd rodáků.

Závěrem ještě poděkování všem sponzorům, kteří věnovali ceny do tomboly a rovněž i poděkování týmu obsluhy na dolní hospodě.

Do budoucna se můžeme těšit na další akce tohoto typu a zejména na 7. ročník Obecního plesu v r. 2021.

Komentář k akci: Ing. Václav Matyáš

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.