Obsah stránky

Lvice Martina Ruská vydává knihu

úterý, 06. duben 2021 | Pozvánky a výzvy

PROSBA o příspěvek na vydání mé knihy.

Pokouším se zjistit, jaký bude o moji knihu zájem, jestli ji mám vydat v levnější variantě, nebo bych mohla zvolit lepší vazbu. Prosím tedy, kdo mě chcete podpořit při vydání knihy, objednejte si knihu dle uvedeného ceníku.

160 Kč = Kniha s osobním věnováním a podpisem. 111 Kč = Kniha samotná s předáním ve Vážanech nad Litavou po předchozí domluvě. Ke každé objednávce E-kniha zdarma. Číslo účtu: 4368963073/0800, Jako VS napište své číslo popisné a do zprávy pro příjemce vaši adresu a email, na který mám poslat E-knihu. Předprodej mé knihy za těchto podmínek končí o půlnoci 11.4.2021. Po tomto datu budou podmínky jiné, poštovné a balné bude dražší a nebude zdarma E-kniha k objednávce. Také bude platit nový účet na poslání peněz. Informace budu mít na svém FB, kde mám i delší ukázku z mé budoucí knížky. Když mi budete chtít přispět jen tak, dám vám potvrzení o daru. Kniha snad bude vydána v létě.

 

UKÁZKA Z MÉ BUDOUCÍ KNIHY

Chtěla bych se s vámi podělit o svůj životní příběh. Knihu píši tak, jak to vše cítím a chci do knihy dát hlavně sebe a svoje pocity. Budu ráda, když vás moje kniha zaujme. Také bych chtěla, aby kniha byla nápomocná i krizovým interventům, kteří se v případě potřeby věnují účastníkům dopravních nehod a ostatním lidem, kteří v knize najdou něco, co pro ně bude přínosem.

Můj viník nehody, který je v knize představen jménem Petr, byl s manželkou u vyšetřovatele a snažili se zjistit, jak jsem na tom zdravotně. Vzhledem k tomu, že nejsou příbuzní, jim nemohl poskytnou potřebné informace, jen jim řekl, že jsem přežila. Vyšetřovatel, který viděl, jak se Petr s manželkou trápí, se slitoval a slíbil, že se domluví s mým manželem, jestli by jim mohl dát číslo jeho telefonu, aby se mohli třeba potkat a dozvědět se, jak na tom jsem zdravotně. Můj manžel souhlasil.

Petr si sice všiml, že jsem měla téměř amputovanou ruku, ale ze své práce věděl, že v dnešní době medicína dokáže téměř zázraky. Po nehodě byl v šoku, tak ho nenapadlo, že by bylo vůbec možné, abych o ruku přišla. Takže toto zjištění mu ještě více psychicky přitížilo. Ze své práce, kde se občas stal úraz i s amputací, věděl, že se většinou podařilo amputovanou část zachránit. I z vlastní zkušenosti věděl, jaké to je, když člověk nemá ruku. Před dvěma lety utrpěl v práci úraz, kdy mu hrozilo, že přijde o prst a část dlaně. Doktor v nemocnici mu chtěl prst s dlaní zachránit, tak mu přišil ruku k břichu, aby mu narostla nová kůže. Takže věděl, jaké to je, mít k dispozici jednu pouze ruku.

…...

Ať už člověk věří čemukoliv, měl by vše, co dělá, dělat s radostí z provedené věci. Neškodit druhým, ani přírodě, dodržovat zákony. Mohl by tak mít stálou radost ze života. Prostě vzít koronavir jako takový RESTART života.

Změňme se k lepšímu. Bude se nám lépe žít a budeme všichni spokojení a šťastní.

Nic nás to nebude stát, je to zadarmo a může si to tedy dovolit úplně každý.

Přeji všem hodně štěstí, zdraví a lásky.

 

Děkuji, že jste dočetli až sem Martina Ruská

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.