Obsah stránky

Mládežnický fotbal Vážany n/Lit. 2020 - ukončení jarní sezóny

pátek, 03. červenec 2020 | Kulturní a sportovní akce

Možná mnozí občané z Vážan n/Lit. ani netuší, že obroda vážanského fotbalu je u nás až na takové úrovni (po letech nezájmu či nedostatku mládeže o tento sport), že nyní aktivně fungují pod vedením trenérů tato mužstva:

Mini přípravka – Jirka Růžička

Mladší přípravka – Michal Tůma

Starší přípravka – Petr Sklenský, Luboš Zborovský

Mladší žáci – Luďa Tůma

K aktivitám mládežnického fotbalu nepatří pouze tréninky a zápasy, ale i společné akce. Z jedné takové akce nám podává vedení mládežnického fotbalu informaci:

V sobotu 27. 6. 2020 jsme společně ukončili jarní dětskou fotbalovou sezónu. Nejdříve jsme se ještě zúčastnili s mladší přípravkou turnaje v Křenovicích, kde jsem vybojovali pěkné třetí místo a po přesunu do Vážan následoval přátelský zápas starší přípravky se Slavkovem a poté utkáním statečných maminek se všemi malými a i už trochu odrostlejšími fotbalisty. Utkání dopadlo 3:0 ve prospěch dětí. Vše se obešlo bez zranění na obou stranách. Poté následovala výstavba stanového městečka, které čítalo bezmála 15 stanů a následovalo opékání špekáčků, vaření půlnočního gulášku, volná zábava, pasování fotbalistů, hudební produkce, zkrátka bylo veselo, za což se omlouváme okolním obyvatelům, pokud byl snad rušen noční klid.

Večer, noc i ráno jsme si pořádně užili a těšíme se na náš první poprázdninový trénink, kde se zase všichni potkáme.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.