Obsah stránky

Léto na Panském domě - Slavkov u Brna

čtvrtek, 01. červen 2023 | Akce v okolí

Program Léta na Panském domě

Pro někoho možná neznámý prostor – na Palackého náměstí, uvnitř jednoho z nejstarších objektů s názvem Panský dům se nachází příjemné nádvoří. Na něm Dnů Slavkova vyroste pódium, na kterém se uskuteční hned pět pohodových večerů ve společnosti místních kapel
i folkových legend a jedno dětské odpoledne. Na co se můžete těšit?

pá 2. června, 19.30
Romero band
JABLKOŇ

Mohli bychom jmenovat jen několik málo současných hudebních uskupení, které lze rozpoznat hned po několika prvních tónech. K těm nemnoha patří skupina Jablkoň. Její repertoár obsahuje od náročných hudebních ploch, inspirovaných rockem, jazzem i minimalistickou a klasickou hudbou (připomeňme dlouhodobou spolupráci s houslovým virtuózem Jaroslavem Svěceným) až po komorní, výrazně melodické písně. K originalitě této kapely bezesporu přispívá nepřehlédnutelná osobnost textaře, skladatele, vynikajícího kytaristy a zpěváka Michala Němce, který Jablkoň vede již od roku 1977. Jedinečné propojení muzikantského umění, humoru a poesie.

Abychom večer s kapelou Jablkoň ještě více okořenili, spojili jsme tuto legendu s mladou kyjovskou kapelou Romero band, která nám na festivalech vyrazila dech svojí originalitou, muzikálností a hlavně vlastními texty a melodiemi, které vás chytnou za srdce.

Vstupné: 250 Kč sezení / 190 Kč stání

 

so 3. června, 20.00
Divadelní spolek Slavkov u Brna: Zelňačka

Pohodová letní komedie inspirovaná slavnou francouzskou Hrachovkou v podání našich divadelních "amatérů". Užijte si další z vlahých večerů na Panském domě!

Vstupné: 90 Kč

pá 9. června, 19.00
VINOHARD
JIŘÍ SCHELINGER EXPERIENCE & MLADEN DJELMO

Naši novou kapelu Vinohard už možná znáte. Oblíbené písničky v akustické verzi okořeněné zpěvem Martina Křížky už potěšily a roztančily lidi na několika slavkovských akcích. A co byste řekli tomu, kdyby po nich vystoupil Jiří Schelinger? Vážně. Pozvali jsme do Slavkova kapelu a zpěváka, jehož hlas nerozeznáte od originálu. Nenechejte ujít vzpomínkový koncert na tuto rockovou legendu sedmdesátých let. Nebudete litovat.

Vstupné: 250 Kč sezení / 190 Kč stání

 

ne 11. června, od 15.00
Dětské odpoledne

DJ Balů se už jako dětský dýdžej osvědčil na karnevale a kouzelník Mišuge je sázkou na jistotu. Skákací hrad, dětské dílničky nebo malování na obličej nesmí chybět. Vezměte děti a přijďte na Panský dům!

Vstup: děti 50 Kč/ dospělí 100 Kč

pá 16. června, 15.00
Vystoupení bicího, klávesového a dechového oddělení ZUŠ Slavkov

Přijďte se přesvědčit, že ve Slavkově roste nová generace hudebníků a podpořte děti z naší umělecké školy!

Vstupné dobrovolné

 

so 17. června, 18.30
Večer se skupinou Výlet a jejich hosty

Skupina Výlet samozřejmě nesmí na pravé slavkovské akci chybět. A co teprve, když jejich program ozvláštní jejich hudební kamarádi. Užijte si pohodu, dejte si dobré pivo a třeba si i zatancujte.

Vstupné 150 Kč

V případě nepříznivého počasí se koncerty uskuteční ve Společenském centru Bonaparte.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.