Obsah stránky

Lampionový průvod 2015

sobota, 14. listopad 2015 | Kulturní a sportovní akce

V pátek dne 13. 11. 2015 se v naší obci uskutečnil již 5. ročník, a můžeme ho jistě nazvat tradiční, podzimního lampionového průvodu.

Na místní autobusové zastávce se sešlo na poměry naší obce nadmíru velké množství dětí i rodičů. Počítáno na běžné metry, tak průvod byl dlouhý jistě 250 metrů. Z pohledu účasti se tentokrát dostavilo více než 200 osob (dětí, rodičů a doprovodu). Rozsvícené lampiony (a dalo se jich v jednu chvíli spočítat více než 120 ks), rozjasněné oči dětí, a to všechno při vypnutém pouličním osvětlení obce, za doprovodu reprodukované hudby z místního rozhlasu, tak to byl pohled na průvod, který zakončil svoji pouť na hřišti Minigolfu u horní hospody, kde bylo u hořících ohňů připraveno občerstvení nejen pro děti v podobě špekáčků, teplého čaje a sladkostí, ale i pro dospělé, v podobě výborného "svařáku".

Poděkovat je nutné: za přípravu akce - našim dobrovolným hasičům, za kvalitní občerstvení - Kamilu Zborovskému a za celou organizaci akce - manželům Pišovým.

Výtěžek z této akce činí něco přes 1.700 Kč a bude věnován naší mateřské školce.

Těšme se na další ročník, který (doufejme) zajistí opět manželé Pišovi a obec se je tentokrát pokusí podpořit malým ohňostrojem, který se k takovým akcím jistě dobře hodí!

 

Pozn.: Článek bude brzy ještě doplněn o další fotografie..

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.