Obsah stránky

Karnevalové odpoledne Vážany n./Lit. 2020

neděle, 01. březen 2020 | Kulturní a sportovní akce

  Rok 2020 je nejen rokem magickým, i díky opakujícím se číslovkám ale také přestupným, což pro nás znamenalo, že jsme mohli karnevalové odpoledne uskutečnit v sobotu 29. února. A opravdu měl tento den své kouzlo. Den 'navíc' jsme využili na maximum. Hrály se společenské hry ('Na lepidlo' či 'Malí ptáci, velcí ptáci'), soutěžilo se ('kloboučková štafeta') a hlavně se tancovalo, skákalo, běhalo a smálo. 

  Bezmála 60 dětí v doprovodu rodičů, prarodičů, tet a strýců přišlo v rozmanitých maskách a kostýmech. Nebyly to jen děti, kdo přišel v převleku za baletku, motýla, piráta, superhrdinu či princeznu, ale i 'dospěláci' přišli například jako vlk převlečený za babičku či kočka nebo tygr. Bylo velmi příjemné vidět rodiče, jak se zapojují po boku svých ratolestí jak do tance tak i do některých her. 

  Myslím, že jsme strávili příjemné odpoledne, které podtrhla i hudba, kterou nám zajistil DJ Jára ze Šaratic, který nás pouštěnými rytmy i vtipnými poznámkami vždy přiměl zpět na parket. Jistě se mnoho z nás nad prohlíženými fotkami nejen pousměje, ale možná i melancholicky uroní nějakou tu slzu. 

  Těšíme se na setkání u našich dalších akcích, o kterých vás budeme včas informovat.

 

Za VKŠ a Sleťáky: A. Stříbrná

Karneval Vážany n./Lit. 2020
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.