Obsah stránky

DOTAZNÍK týkající se přípravy Strategického plánu rozvoje obce na období 2021–2027

středa, 29. červenec 2020 | Pozvánky a výzvy

Vážení spoluobčané obdrželi jste dotazník týkající se přípravy STRATEGICKÉHO PLÁNU ROZVOJE OBCE VÁŽANY N/LIT. NA OBDOBÍ 2021–2027.

Naše obec začala v současné době ve spolupráci s DSO ŽlaP zpracovávat svůj program rozvoje na období od roku 2021, ve kterém chceme vyjasnit priority rozvoje obce a rozvrhnout jednotlivé rozvojové činnosti na nejbližší roky. Program rozvoje nám umožní lépe využít naše finanční prostředky a je i důležitým podkladem při získávání různých dotací na uskutečnění vybraných rozvojových záměrů. Považujeme za velmi důležité zjistit Vaše názory na to, jaká by měla naše obec být a co pro to všichni můžeme udělat. Obracíme se na Vás proto s žádostí o vyjádření názoru na otázky uvedené v tomto dotazníku. Výsledky průzkumu poslouží výlučně jako podklad pro zpracování programu rozvoje obce a poskytnuté údaje budou pečlivě vyhodnoceny. O výsledcích budete informováni.

Děkujeme Vám za spolupráci a projevený zájem.

Informace k dotazníkovému šetření

  • Dotazník vyplňují obyvatelé starší 15 let.
  • Dotazníky jsou vyplňovány a odevzdávány anonymně, budou zpracovány externím subjektem, identifikační číslo není vázáno na konkrétní domácnost, slouží pouze k ochraně před zneužitím webového formuláře.  Po zpracování budou dotazníky skartovány.
  • Dotazník je možné odevzdat v papírové podobě do schránky obecního úřadu Vážany nad Litavou, případně do krabice v obchodě se smíšeným zbožím pana Kundery nebo vyplnit on-line zde.

Termín pro vyplnění/odevzdání dotazníků je do 15. srpna 2020.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.