Obsah stránky

Dětský karneval Vážany n/Lit. 2018

pondělí, 05. únor 2018 | Kulturní a sportovní akce

V neděli 4. 2. 2018 pořádal výbor pro kulturu a škoství, pod Obcí Vážany n/Lit., dětský karneval.

Informaci k akci podává L. Pilátová, DiS.:

Bylo velmi těžké naplánovat termín karnevalu pro děti, protože v naší obci se stále něco děje a kromě toho, začaly jarní prázdniny, kdy některé rodiny odjížděly na hory a akce se nemohly účastnit.

Po domluvě se skupinou „KAMARÁDI“ z Brna byla pro náš karneval vybrána neděle 4. února 2018 a začátek „DĚTSKÉHO KARNEVALU“ byl stanoven na půl čtvrtou odpoledne, aby si ty nejmenší děti mohly po obědě odpočinout.

Pan starosta se dostavil ještě před zahájením akce, takže viděl jen prázdný sál, který čekal na všechny ty krásné masky, které přišly se svým doprovodem. Celkem nás bylo více než 120 přítomných (dětí a dospělých).

Nádherné princezny, Karkulka s vlkem, Sněhurka, piráti, vodník, dráček, kostlivec, tanečnice a ostatní úžasné masky si mohly užít dvě hodiny tanečků, písniček a her, které pro ně připravila skupina „Kamarádi“. Rodiče se také zapojili, buď jako porotci nebo i jako tanečníci. K odpočinku unavených masek byly připraveny lavičky na posezení. Nechyběla dobrá nálada, fotografování, spousta bublinek, balonků a  odměn za absolvované soutěže. Tentokrát ale chyběla tombola. Nikomu to však zjevně nevadilo, protože byla nahrazena malým pytlíčkem sladkostí pro každou masku.

Děkujeme horní hospodě za sponzorský dar, příjemnou obsluhu a pomoc při přípravě karnevalu. Také skupině „KAMARÁDI“ děkujeme za vytvoření „pohádkové“ atmosféry. Děkujeme i rodičům, babičkám, dědečkům, tetám…, ale hlavně dětem za pohodu a radost, která naši akci po celou dobu provázela. Děkujeme všem, kteří nám pomohli s přípravou nebo následně s úklidem sálu.

Poslední z nás, ještě než se zavřely dveře naší „Sokolovny“, mohli vidět zase jen prázdnou a tichou tělocvičnu, která je připravena na další cvičení, začínající zase hned po jarních prázdninách…

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.