Obsah stránky

Dětský karneval Vážany n/Lit. 2017

neděle, 19. březen 2017 | Kulturní a sportovní akce

Vážanské děti byly pozvány na „Dětský karneval“  do Horní hospody v sobotu 18. 3. 2017, na 15:00 hod.

O zábavu se postarala agentura Bianca, se kterou děti zažily celé dvě hodiny tanců, soutěží a hudebních hádanek.

Atmosféru akce nám dokresluje paní L. Pilátová:

V průběhu karnevalu jsme napočítali více než 60 masek a některé děti si přišly jen tak zatancovat. Rodiče, prarodiče i ostatní dospělí se přišli podívat na všechny ty zajímavé a krásné masky v karnevalovém reji. Všichni si také v druhé polovině programu i společně zasoutěžili. Při hudebních hádankách si vzájemně pomáhali a správné odpovědi byly náležitě odměněny. Stejně tak i všechny ostatní soutěže. A že jich bylo!

Tombola proběhla tak, že vyhrál každý zakoupený los. Tentokrát byly výhry většinou pro celou rodinu - dobroty nebo společenské hry. Vždyť nejlepší zážitky v rodinách jsou ty, kdy se rodiče s dětmi dovedou společně zabavit nebo navštíví společně nějakou akci.

Pan Zd. Stříbrný poděkoval za všechny pořadatela agentuře Bianca, za sestavený program, sponzorům za dary do tomboly a všem (asi 150 účastníkům akce) za to, že přišli a společně si vytvořili krásnou karnevalovou atmosféru.

Určitě bylo pořízeno mnoho fotografií do rodinných alb, takže i v naší fotogalerii je tato akce zdokumentována. Prosím, podívejte se …

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.