Obsah stránky

Beseda ke dni televize - Vážany n/Lit. 2019

úterý, 19. listopad 2019 | Kulturní a sportovní akce

Čtenáři, kteří zamířili v pondělí 18. listopadu 2019 do knihovny, aby vrátili knihy dočtené a půjčili si opět něco nového a napínavého, měli možnost setrvat v knihovně o něco déle. Konala se totiž BESEDA KE DNI TELEVIZE, která nabídla zajímavé informace ke vzniku nejen samotného přístroje - televize, ale i ke vzniku vysílání ve světě, i u nás, v České republice.

Byl dán i prostor pro vzpomínání, kdy jsme poprvé viděli barevné dresy našich sportovců v přímých přenosech, či jak se v dobách ještě dřívějších, prohlubovali mezilidské vztahy návštěvou šťastnějších sousedů, kteří televizor vlastnili. Bylo to jistě velmi zajímavé, přínosné i zábavné. Na konci besedy čekal na návštěvníky malý test znalostí v podobě doplňování názvů českých seriálů.

Věřím, že jsme si tento společně strávený čas užili.

DNEM TELEVIZE je však až 21.listopad, Ti, co se nezúčastnili naší besedy, mohou zavzpomínat ještě tento den. Vzpomínání bude lehké, protože je jen málo těch, kteří nevyužívají tohoto "společníka" v kteroukoliv denní nebo i noční dobu.

Vzhledem k tomu, že v prostorách knihovny je stále něco nového, budeme pokračovat  v „mini sérii“ besed a přednášek v obecní knihovně ve Vážanech nad Litavou. Další, z těchto akcí, bude v pondělí 25. listopadu 2019 od 17.00 hodin BESEDA S IVOU DVOŘÁČKOVOU  na téma  JAPONSKO.

Srdečně vás zveme do obecní knihovny a těšíme se na vás.

Za: Výbor pro kulturu a školství


BcA. Alena Stříbrná, Dis.

Beseda ke dni televize - Vážany n/Lit. 2019
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.