Obsah stránky

'Adventní dílnička' a “Česko zpívá koledy“ Vážany n/Lit. 2017

pátek, 15. prosinec 2017 | Kulturní a sportovní akce

Ve středu 13. prosince se v naší mateřské škole ve Vážanech nad Litavou uskutečnila „Adventní dílnička“ s posezením u stromečku. Udělali jsme si krásná vánoční přáníčka a dekorace na výzdobu domova a společně  si užili hezký podvečer, který pak pokračoval na návsi, kde se sešlo asi 40 rodičů a dětí z MŠ aby se letos poprvé účastnili celostátní akce “Česko zpívá koledy“ s Deníkem. Jelikož akce byla oznámena místním rozhlasem a dána na stránky MŠ i obce, u stromečku už postávali první účastníci a zanedlouho se prostor u stromečku zaplnil dalšími zpěváky. Nálada byla výborná a kdo chtěl, mohl se občerstvit teplým čajem. Zazpívali jsme všech 5 domluvených koled a na konec jsme si vybrali tu legrační- Vánoce přicházejí

Zpívání za doprovodu elektronických varhan v podání  Veroniky Nezhybové vytvořilo tu správnou vánoční atmosféru. Sešlo se bezmála 60 zpěváků a všem patří velké poděkování.

Velké uznání patří i našemu panu starostovi se zastupitelstvem, kteří přerušili svoje pracovní zasedání a přišli nás společně ve zpěvu podpořit.

O akci podala zprávu ředitelka MŠ paní Stanislava Babušíková.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.