Obsah stránky

XVI. Všesokolský slet Praha 2018

neděle, 08. červenec 2018 | Kulturní a sportovní akce

Cvičenci, kteří se zúčastnili nácviku jednotlivých skladeb, se těšili na vystoupení na XVI. Všesokolském sletu v Praze. Hromadné skladby tohoto sletu se konaly v EDEN ARÉNĚ a byly rozděleny do dvou dnů - ve čtvrtek 5. 7. ve večerním programu a v pátek 6. 7. 2018 v odpoledním programu.


Z Vážan nad Litavou jsme odjížděli v sobotu 30. 6. v dopoledních hodinách a potěšilo nás, že se s námi přišli rozloučit a popřát nám hodně úspěchů se skladbami, nejen rodinní příslušníci, ale i občané obce.


My, co jsme na takovou velkou akci vyrazili poprvé, jsme netušili, jak náročný týden nás čeká. Zvládli jsme ale všechno, jak nácvik skladeb ve velkém horku, tak i pestrý program, který pořadatelé pro cvičence připravili. Na to, jak se nám vše podařilo, se přijel podívat i pan starosta. Ostatní nás mohli zahlédnout v televizních přenosech.


O první dojmy jsme se podělili hned při příjezdu domů, protože spoluobčané nás překvapili  velmi milým uvítáním. Děti zase připravily překvapení pro rodiče. Všichni jsme z autobusu vystoupili před obcí a šli v průvodu na autobusovou zastávku. Naše mládež všem na místě představila svou skladbu Cirkus. Jako poděkování za netradiční přivítání.


Ve fotogalerii naleznete několik fotografií z odjezdu, z průvodu cvičenců Prahou a hlavně z krásného přivítání, za které moc a moc všem děkujeme. Určitě připravíme nějakou společnou akci, kde se s těmi, které to bude zajímat, podělíme o vše, co jsme za "sletový" týden prožili.


Ještě jednou děkujeme občanům, organizátorům, pořadatelům, cvičencům, doprovodu a všem, bez kterých by se všechny tyto akce nemohly uskutečnit.


Přejeme krásné prázdniny a příjemnou dovolenou.

 

Komentář k XVI. Všesokolskému sletu podala: L: Pilátová

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.