Obsah stránky

Velký dětský den Vážany n/Lit. 2017

sobota, 24. červen 2017 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu, 24. 6. 2017 byl pořádán Obcí, TJ, MO ČSSD Vážany n/LIt., za technického a organizačního přispění SDH Vážany n/Lit., na fotbalovém hřišti, "VELKÝ DĚTSKÝ DEN - 2017".

Pořadatelé vsadili na osvědčenou agenturu z r. 2015, která celou akci opět úspěšně animovala.Spokojenost dětí byla jasným důkazem toho, že bylo zvoleno dobře...

Bezmála 50 dětí s rodiči, prarodiči a i s dalšími příbuznými prožilo bezvadné odpoledne s animátory, kteří vtáhli děti do soutěžení, řešení hádanek, poznávání hudby, čarování a tancování. Spolu s rodiči a prarodiči, jež byli v několika disciplínách dětem potřebnými rádci, obstály děti na výbornou. Odměnou jim byly sladkosti a v závěru programu tombola, do které si získávaly děti losy za svoji aktivitu při soutěžích a v tanci.

Parné odpoledne bylo z důvodů osvěžení účastníků technicky zajištěno postavenými stany, jež poskytovaly dostatek stínu tam, kde se odehrávalo aktivní dění animátorů a dále vše bylo podpořeno hasičskou stříkačkou, která několikrát za odpoledne pokropila horkokrevné soutěžící děti.

K dispozici a v neustálé permananci byly dva skákací hrady.

Na závěr proběhlo opékání špekáčků, prohlídka přistavené hasičské techniky a poté se účastníci dětského dne pomalu rozcházeli do svých domovů.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.