Obsah stránky

Vánoční setkání rodičů a dětí v MŠ Vážany n/Lit. 2016

úterý, 20. prosinec 2016 | Ostatní

Navazující akcí na "Rozsvěcování vánočního stromu s příchodem Mikuláše", ze dne 1. 12. 2016, kdy se děti díky animačnímu programu objednané agentury nedostaly ke svému obvyklému vystoupení, bylo paní ředitelkou MŠ navíc zorganizováno "Vánoční setkání rodičů a dětí v MŠ".

Předkládáme komentář předsedkyně Výboru KŠ, L. Pilátové, Dis.:

"Na pondělí 19. 12. 2016 v 16.00 hodin bylo naplánováno vánoční setkání rodičů a dětí v mateřské škole ve Vážanech nad Litavou. Již před čtvrtou hodinou byla téměř zaplněna třída „Kuřátek“ dětmi a především hosty dnešního setkání – rodiči, prarodiči a sourozenci našich školáčků. Dohromady nás bylo více než 70 přítomných.

Děti se měly čím pochlubit! Zazpívaly několik písniček u klavíru za doprovodu paní učitelky Zdeňky Chudárkové a za své skvělé výkony byly děti odměněny velkým potleskem. Pak tatínci rozlili dětské šampaňské, kterým si děti na krásné Vánoce připily.

Paní ředitelka Stanislava Babušíková všechny přítomné potom pozvala na čaj, kávu, cukroví a hlavně na perníčky, které děti pro tuto příležitost napekly.

Nejvíce času zbylo na pochlubení se novými dárky, které děti dostaly ten den dopoledne. 

Z fotografií lze vyčíst pohodu a příjemnou atmosféru, kterou se podařilo „vykouzlit“ všem, kteří se na tomto pěkném odpoledni podíleli.  Příprava  setkání zabrala jistě hodně úsilí a času, tak se nedivím, že jsme domů odcházeli velmi spokojeni a slavnostně naladěni."

Vánoční setkání rodičů a dětí v MŠ
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.