Obsah stránky

Valná hromada TJ Vážany n/Lit. 2018

neděle, 11. březen 2018 | Kulturní a sportovní akce

Dne 11. 3. 2018 se konala v horní hospodě Valná hromada TJ Vážany n/Lit.

Valnou hromadu zahájil předseda Ladislav Drkal, který přivítal řádné členy TJ. Pozváno bylo 42 členů TJ s hlasem rozhodujícím podle klíče schváleného výborem TJ. VH se zúčastnilo 22 členů s hlasem rozhodujícím, což je 52,4 % a valná hromada byla schopna se usnášet.

Zprávu o činnosti TJ přednesl předseda p.Drkal - informoval o hlavních událostech v činnosti TJ, tentokrát hlavně se zaměřením na majetek a potřeby finančních prostředků na údržbu.

O jednotlivých sportovních oddílech podali zprávy jejich předsedové p. Tůma Ludvík za kopanou, p. Dvořáček František za stolní tenis a cvičitelka pí. Škraňková Marcela za oddíl ZRTV.

Pan Drkal s přítomnými zastupiteli ozřejmili členům záměr výboru TJ prodat část majetku Obci Vážany nad Litavou. Důvodem této transakce je fakt, že TJ nemá a nikdy mít nebude dostatek financí na nutnou údržbu svých zařízení, které tak jak tak slouží celé veřejnosti. Pokud by k tomuto nedošlo, v blízké budoucnosti by bylo nutno tělocvičnu uzavřít. Bylo předneseno několik variant, o kterých se rozvinula rozsáhlá diskuze a nakonec vítězila varianta, že TJ odprodá Obci Vážany nad Litavou 50% tělocvičny za polovinu odhadní ceny s tím, že Obec bude mít předkupní právo za symbolickou cenu na druhou polovinu. TJ Vážany nad Litavou, z.s. by v objektu zůstalo užívání ve stejném rozsahu jako doposud i s povinností provádění údržby a provozování. O této variantě se hlasovalo a z přítomných bylo 14 pro, 7 proti a 1 se zdržel.

Výbor TJ Vážany a kontrolní komise mají mandát až do roku 2019 a žádné změny ve vedení nenastaly.

Závěrem poděkoval předseda p. Drkal všem za účast a Valnou hromadu ukončil.

Komentář zpracoval: V. Matyáš

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.