Obsah stránky

Tady vidíte ... ve Vážanech nad Litavou neděle 25. 11. 2018

neděle, 25. listopad 2018 | Kulturní a sportovní akce

Měníme se my všichni a mění se i tvář obce, ve které žijeme… Aktivní děti z našeho „Tvoření“ si připravily další netradiční akci. Téměř bez pomoci dospělých zpracovaly zadanou část na naší procházce, která byla nazvána „Tady vidíte…“ Účastníků, narozených ve Vážanech, bylo jen pár…


Co nám ale udělalo radost, byla velká účast dětí. A i ty, co neměly nic do programu připraveno, se osmělily a přednesly nějakou básničku nebo říkanku. Každý se nějakým způsobem zapojil. Všechny výkony byly odměněny potleskem.


Děti si připravily tuto vycházku a těšily se, že nám všem poví, co zajímavého objevily v knize o Vážanech, nebo co zjistily od pamětníků. Velmi dobře si budou pamatovat současný stav, o kterém se také hovořilo. Byly kladeny i otázky - jako například: “Jak obec využije „zámeček?“


Po asi čtyřicetiminutové procházce, jsme se společně zašli občerstvit do knihovny a podělit se o svoje dojmy. A na fotografiích vidíte, že tvořivé děti využijí každou chvilku, aby něco vyrobily, něco vyzdobily, nebo si vzájemně pomohly.


Poděkování patří všem dětem za jejich velmi pěkné příspěvky a za čas, který přípravě věnovaly. Dospělým moc děkujeme za účast a všem „sponzorům“ za skvělé občerstvení.

Tady vidíte ... ve Vážanech nad Litavou 25. 11. 2018
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.