Obsah stránky

Přívesnický tábor ve Vážanech nad Litavou 2018

sobota, 21. červenec 2018 | Kulturní a sportovní akce


Sešli jsme se opět po roce v budově MŠ v prostorách obecní knihovny, abychom si užili společný týden plný různých aktivit.


V tomto týdnu jsme se spolu seznámili, zasportovali si, zazpívali, vytvořili různé výrobky, nakreslili spoustu obrázků, zatancovali si v maskách a hlavně jsme zjistili, že i když pokrok nezastavíme, dá se trávit čas i jinak než u televize, počítače, tabletu atd. Naše aktivity byly přerušeny jen přestávkami na svačinky a oběd. Děti nebyly do ničeho nuceny a nás dospělé překvapily i tím, že zorganizovaly a vyhodnotily soutěže, které společně vymyslely a připravily. Jejich spolupráce a schopnost se dohodnout byla opravdu nečekaná.


Závěrečný společný výlet, pěšky do Křenovic, jsme zvládli úplně všichni. Odměnou nám bylo dobré jídlo a zmrzlina. Užili jsme si i zpáteční cestu autobusem.


Věříme, že diplom za účast předaný panem starostou, bude dětem připomínat všechny prožité zážitky. Letošní tábor skončil. Už dnes je to minulost, ale prázdniny ještě nekončí, tak hurá za dalším  nevšedním  prázdninovým dobrodružstvím...


Seznam všech, kteří nám dobrovolně pomáhali, by byl dlouhý, takže jim moc děkujeme a uvidíte je na přiložených fotografiích, nebo na další akci uspořádané pro naše děti. Za velkou podporu a pochopení děkujeme všem pracovníkům obecního úřadu a mateřské školy.

 

Článek napsala: Ludmila Pilátová

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.