Obsah stránky

Obecní ples ve Vážanech nad Litavou 2015

neděle, 01. březen 2015 | Kulturní a sportovní akce

Tahákem Obecního plesu byla jistě tombola a míchané nápoje. Ale jak se nakonec ukázalo, tyto dvě věci byly zastíněny tanečně-baletním vystoupením souboru Vážanských patriotů.

Vystoupení našich borců sklidilo dlouhé a neskonalé ovace, a to vskutku právem. Vždyť předvést ukázku z baletu Labutí jezero dá zabrat i profesionálním umělcům, kteří by také jistě vysoce ocenili „kumšt“ našich borců.

Obecního plesu se zúčastnilo 150 platících návštěvníků.

Bohatá tombola byla rozdělena do tzv. malé a velké tomboly kde bylo celkem 150 ks cen.

Obec Vážany nad Litavou, tímto novodobě prvním plesem, navazuje na tradici obecních plesů, které se v obci dříve konaly, a které mají svůj význam nejen v pobavení občanů, ale zejména z pohledu upevnění vztahů lidí, na vesnici bydlících.

Velice pozitivní moment je i to, že se Obecního plesu zúčastnili občané ve vyšším a vysokém seniorním věku. Klobouk dolů..., přijít, pobavit se, popít dobrého vína a zatančit si ve věku 70 a více let...  a vydržet až do konce, to dokážou snad jen VÁŽAŇÁCI! :-)

Závěrem ještě poděkování všem sponzorům, kteří věnovali ceny do tomboly a rovněž i poděkování týmu pana „hostinského“ Karla Schoře, který odvedl vskutku profesionální práci.

Těšme se tedy na Obecní ples v  r. 2016, který bude ještě zábavnější...

 

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.