Obsah stránky

Nohejbalový turnaj Vážany n/Lit. 2017

neděle, 09. červenec 2017 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 8. 7. 2017 se konal ve Vážanech n/Lit. nohejbalový turnaj, který navštívilo zhruba 200 diváků a účastníků sportovního klání.

Akce se konala tentokrát v odpoledních hodinách (zahájení v 14.00 hod.),doprovázena bohatou tombolou a večerním vystoupením country kapely.

Informaci o mužstvech a výsledky podává hlavní pořadatel Mirek Žampach:

Rozlosovány byly 2 skupiny po 6 mužstvech a hrálo se systémem "každý s každým". Z každé skupiny postupovala dvě mužstva do semifinále, kde hrál 1. s 2. a 2. s 1. Vítězové se utkali ve finále o 1. místo a poražení bojovali o 3. místo v turnaji.

Výsledková listina:

1. V. Lysák, J. Jelínek, R. Dvořák

2. V. Eliáš, M. Horák, M. Šmedka

3. J. Buriánek, V. Horák, Z. Žďárský

Ostatní účastníci:

Radim Hložek, Dominik Bednář, Adam Filípek, Luděk Tůma, Radovan Hofírek, Ivo Hložek,Jiří Bělouch st., Jiří Bělouch ml., Martin Fuksa, Vašek Vitoul, Jan Kašpar, Petr Novotný, Milan Baier, Martin Soukup, Miroslav Žampach, Karel Richter, Ivoš Rozkydal, Filip Klimek, Dan Svoboda, František Maša, Karel Hladík, Jan Nedorostek, Jan Ševčík, Lukáš Němec, Lukáš Procházka, Jiří Strmiska, Miloš Strmiska, Jaroslav Kučerňák.

Starosta doplňuje:

Akci lze považovat za povedenou, vždyť kvalitní sportovní výkony, dobré občerstvení, tombola, živá hudba a dobrá zábava, to všechno přineslo všem zúčastněným hezké sportovní a společenské zážitky. Potěšující je i ten fakt, že zasportovat si přišli také "staří páni - bývalí fotbalisté TJ Vážany n/Lit." a do naší obce dorazili sportovci z blízkého i dalekého okolí (Brno, Bučovice, Slavkov ...).

Dík patří všem, kteří se na akci organizačně podíleli.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.