Obsah stránky

Dětské maškarní odpoledne ve Vážanech n/Lit. 2019

neděle, 24. únor 2019 | Kulturní a sportovní akce

se v letošním roce konalo v sále dolní hospody v neděli 24. 2. 2019.

Celý program zahájil průvod všech krásných a nápaditých masek. Dobře, že jsme nedělali soutěž o nejkrásnější masku, protože vybírání by bylo, i pro zkušenou porotu, velmi, ale velmi těžké. Však někteří dospěláci neodolali pokušení, aby si alespoň klobouček nevyzkoušeli…


Jiné bylo i to, že program jsme tentokrát nesvěřili žádné specializované agentuře, ale zajistili jsme DJ Járu, který pro děti připravil mnoho známých písniček. A vybral je opravdu moc dobře.

Naše tanečky byly prokládány několika „soutěžemi“.  Svoje dovednosti v chůzi s knihou na hlavě si mohli vyzkoušet všichni. Malí i velcí a vzájemně si mohli i pomáhat. Ostatní soutěže byly uzpůsobeny úplně stejně. Na každého čekala sladká odměna.

Ani tombola nám nechyběla, protože jsme ušetřený čas věnovali radosti z tance a pohybu…


Děkujeme  všem šikovným maskám za zapojení do tanečků a soutěží, rodičům za přípravu kostýmů, obsluze za vstřícnost a všem za příjemnou atmosféru. Ta by nebyla, kdyby pořadatelé neměli podporu ostatních – Sleťáků, paní knihovnice, členů Tj Sokol a dobrovolníků z řad naší mládeže. Za vše moc děkujeme a těšíme se na další společné akce.

(Akce se zúčastnilo: 50 dospělých a 65 dětí od 3 do 16 let a 15 dětí do tří let)

Za výbor pro školství a kulturu:
L. Pilátová

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.