Obsah stránky

Valná hromada T.J. Sokol Vážany n.Lit. 2020

neděle, 14. červen 2020 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 13. června 2020 se v odpoledních hodinách ve výcvikové místnosti SDH Vážany n.Lit. uskutečnila valná hromada T.J. Sokol Vážany n.Lit., na které se hodnotily aktivity jednoty za rok 2019 i události roku 2020. Po uvítání místostarostkou Soňou Havlíčkovou jsme se ihned svižně pustili do "práce". Slovo si vzala Zdena Javůrková, která schůzi vedla a představila nejen finanční stránku spolku, ale prezentovala i zprávu kontrolní komise, která neshledala žádné pochyby.

V další části  schůze jsme se seznámili s tím, co jsme organizovali či jakých akcí jsme se zúčastnili v roce 2019, ale i v první polovině roku 2020, který byl bohužel poznamenán epidemií coronaviru. Z tohoto důvodu jsme jednak byli nuceni předčasně ukončit cvičení s dětmi, ale i přesunout termín konání Babských hodů. Ty se pravděpodobně uskuteční na podzim roku 2020. Termín samozřejmě, jakožto i u ostatních akcí závisí na aktuální situaci v souvislosti s Covid- 19. Naše plány na druhou polovinu roku 2020 zahrnují např. Letní noc, která by se měla uskutečnit 18. července 2020 v Obecní hospodě či již tradiční stanování na konci prázdnin. Vše budeme včas prezentovat jak zde, na obecních stránkách, tak na obvyklých vývěskách či facebooku.

Hosty na valné hromadě byli zástupci župy Dr. Bukovského z Vyškova. Byl to starosta župy Zdeněk Doležal a náčelnice Jana Fertö, kteří nás informovali o novinkách v Sokole a důležitých záležitostech, které se naší jednoty týkají. Přišel nás pozdravit i starosta obce Vážany n.Lit. Ing. Václav Matyáš, který se zájmem vyslechl naše plány a vyjádřil nám svou podporu. Právě přízeň obce a dobrá spolupráce byla vyzdvižena Zdeňkem Doležalem s douškou, že né všechny jednoty mají takové štěstí a jejich aktivity nejsou zdaleka tak podporovány jako právě ty v naší obci. 

Věříme, že se nám podaří realizovat naše plány na zbývající část roku a opět se s vámi budeme setkávat nejen na našich akcích. Už teď se na vás těšíme.

Se Sokolským pozdravem: Nazdar!

 

Za T.J. Sokol Vážany nad Litavou náčelnice A. Stříbrná

Valná hromada T.J. Sokol Vážany n.Lit. 2020
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.