Obsah stránky

Přívesnický tábor - Vážany n/Lit. 2020

čtvrtek, 30. červenec 2020 | Kulturní a sportovní akce

Už čtvrtým rokem pořádáme přivesnický tábor v prostorách obecní knihovny ve Vážanech nad Litavou. A každý rok je něco stejné, něco lepší, něco horší, něco jiné, ale snažíme se, aby naše aktivity byly hlavně zajímavé a podílely se na nich i děti. A to podle toho, co je baví.

Nebylo nic, do čeho by byly děti nuceny, takže někdo byl ve svém živlu na Oranžovém hřišti, někdo při tvoření v knihovně a jiné děti připravily ostatním skvělý kulturní zážitek. Nejvíce práce dala dětem jejich „Kavárna u tří koček“.  Vše, včetně občerstvení, si děti připravily dopředu a doma. Při práci v kavárně zjistily, že to vůbec není lehké vyřídit všechny objednávky ke spokojenosti náročných zákazníků.

Ve fotogalerii najdete snímky účastníků z jejich tvoření v knihovně, z „kavárny“, z pobytu na hřišti, z podvečerní procházky nebo z  představení v sále obecní hospody, kde jsme společně chodili na obědy a odpolední svačinky. Obsluze děkujeme za velkou trpělivost a vstřícnost.

Věříme, že dětem jejich letošní přívesnický tábor budou připomínat nejen jejich výrobky, „Pamětní listy“ a fotografie, ale hlavně zážitky, kterých bylo za celý týden opravdu hodně.

Děkujeme všem dětem, rodičům a také těm, kteří nám různým způsobem pomáhali a podporovali nás.


Krásný zbytek prázdnin přejí a na další společná setkání se těší:  

Ludmila Pilátová, Alena Stříbrná, Stanislava Halamková, Anna Staňová a Radka Hlaváčová

 

 

 

 

 

 

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.