Obsah stránky

Celodenní tvoření v knihovně 18. 2. - Vážany n./Lit. 2020

středa, 19. únor 2020 | Kulturní a sportovní akce

V obecní knihovně ve Vážanech nad Litavou pořádáme akce tradiční i netradiční. K tradičním akcím pro děti patří i naše tvoření.

Scházíme se proto, abychom se seznámili s prostorami knihovny, knihami, ale i proto, abychom se viděli a užili si společně celý den.

Tentokrát si svačinku děti připravily také velmi tvořivě. K dispozici byla vařená vajíčka, pomazánka, okurka, rajče, ředkvičky, kečup, rohlíky a chleba. Nestačili jsme se divit, co všechno děti vytvořily. A jak všem vlastnoručně vyrobená svačinka chutnala.

Zadání dnešního dne bylo vytvořit nějaké masky na maškarní odpoledne, ale naše fotografie ukazují, že děti vyrobily i jiné věci, jako jsou nádoby na pastelky a propisky, různé koláže, nástěnky, čelenky a obrázky. Vzory na masky děti pečlivě s tetou Alkou vybíraly na počítači.

Novým prvkem při našem setkání byla návštěva dětí z mateřské školy, které se ihned zapojily do našich aktivit. Vše skončilo společnou fotografií.

Čas na odpolední procházku tentokrát nebyl, protože jsme zkoušeli hrát pohádku "O Sněhurce" a hráli hry, při kterých si děti procvičily svou slovní zásobu a rychlost v písemném projevu.

Děkujeme všem sponzorům a těšíme se na další pořádané akce, nejen v knihovně.

Za VKŠ: Ludmila Pilátová

Celodenní tvoření v knihovně 18.2. - Vážany n./Lit. 2020
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.