Obsah stránky

Znak 'OBEC Vážany nad Litavou'

úterý, 08. září 2015 | Ostatní

Obecní znak Vážan nad Litavou.

Od HODŮ 2015 je na zastávce autobusu (u školy) nově umístěn znak OBCE Vážany nad Litavou.

Jeho zveřejnění má za cíl (mimo to, že vytváří nezaměnitelný estetický prvek v obci) zejména to, aby nás občany Vážan nad Litavou vedl k jisté sounáležitosti, vzájemné loajalitě a hrdosti, že právě my příslušíme do této obce.

Lze radostně konstatovat, že obec dospívá do takové úrovně, která ji vizuálně řadí jistě do těch hezčích a upravenějších obcí v republice, a to nejenom díky nasazení pracovní skupiny při OÚ, ale zejména díky Vám všem občanům, kteří si uvědomují, že vytvářením krásného a čistého prostředí nastavují úrovňovou laťku našim dětem a mládeži, která ji bude vnímat jako standard a dále ji ve svém životě bude posunovat jen výše.

Je velice milé, když do obce zavítají rodáci nebo lidé, kteří zde dříve žili a pochvalně se vyjadřují k evidentním změnám či prvkům v obci, jako je např. pořádek na obci, obnova zeleně či údržba nemovitostí, fungující infrastruktura a další pro nás samozřejmé věci, které při neustálém denním styku ani nevnímáme a nemůžeme je plně posoudit, jak se postupně mění a zkvalitňují.

Poděkování patří všem občanům za jejich pozitivní přístup a smýšlení směrem k obci a za jejich práci, kterou naši obec zkrášlují a posunují ji tak do vyšší úrovňové hladiny.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.