Obsah stránky

Zájezd do termálních lázní z Vážan n/Lit. 2017

úterý, 28. listopad 2017 | Kulturní a sportovní akce

Druhý letošní zájezd do termálních lázní

Zájezd do termálních lázní byl tentokrát uskutečněn v pondělí 27. 11. 2017.  Nás dvanáct účastníků vyjíždělo – spolu s dalšími klienty CK Čebus - z Brna asi v 7:00 hodin a našim cílem tentokrát byly termální lázně v maďarském Mosonmagyaróváru. Cesta rychle ubývala a dvě hodinky uběhly jako nic.

Po krátkém zastavení v šatně a ve sprchách následovala společná prohlídka celého areálu a zjištění s jak teplou vodou můžeme počítat v dětském bazénku, v plaveckém bazénu,  nebo ostatních sedacích venkovních bazénech. Nejteplejší voda měla 38 stupňů a byla velmi bohatá na různé minerály.  Návštěvníků v tento den nebylo mnoho, tak jsme si příjemné prostředí odpočívárny, občerstvení, plaveckých bazénů a jiných služeb mohli plně užít.

Také slunečné počasí podpořilo naši dobrou náladu, a když se blížila pátá hodina, nikomu se ještě odjíždět nechtělo. Tentokrát jsme společnou fotku všech účastníků nemohli udělat, protože zvědavost – jak vypadá vánoční výzdoba v městě „zubařů“  - vytáhla některé na podvečerní procházku městem.

Cesta domů uběhla ještě rychleji a bez komplikací, takže v teple domova jsme byli ještě před devátou večer.

Opět jsme všichni načerpali pozitivní energii a těšíme se, že nám vydrží zase do dalšího zájezdu…

Zprávu z akce podala: Ludmila Pilátová

Zájezd do termálních lázní 27. 11. 2017
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.