Obsah stránky

XVI. Všesokolský slet – Župní slet Vyškov v neděli 3. 6. 2018

pondělí, 04. červen 2018 | Kulturní a sportovní akce

Konečně nastal čas, kdy po několika měsíčním nacvičování v tělocvičně, na hřišti i jinde, mohli vážanští cvičenci ukázat to, co se naučili. V naší fotogalerii můžete vidět alespoň pár fotografií z atmosféry, která panovala na stadionu ve Vyškově po celý den v neděli 3. 6. Od devíti hodin bylo na „značkách“ rušno. Napřed se jednotlivé skladby secvičovaly a po průvodu, který začal ve dvě hodiny odpoledne, už mohli přítomní diváci vidět vystoupení cvičenců z Vyškova, Brna a okolí. Vážany nad Litavou byly zastoupeny hned několika skladbami. Poznáte kterými?

Jen skladba „Méďové“ pro rodiče a děti (ve věku 2-5 let) proběhla bez kapek deště, které pak provázely všechna další vystoupení. Na provedení skladeb počasí nemělo velký vliv, protože se všichni snažili ukázat, jak dobře se své skladby naučili a přítomnými diváky byli odměněni nadšeným potleskem.

Nevadí, že jste tentokrát nestihli vystoupení našich cvičenců, protože máte ještě několik možností je vidět. První z nich je v neděli 10. 6. v Brně, nebo hned další neděli 17. 6. v naší obci… a pak v Praze.

Všichni, kteří se akce ve Vyškově zúčastnili, si zaslouží velké poděkování. Především za čas, který nacvičování věnovali, námahu a reprezentaci obce. Děkujeme i všem organizátorům a cvičencům Župního sletu ve Vyškově a těšíme se na další společná vystoupení.

 

Komentář podala Ludmila Pilátová

XVI. Všesokolský slet - Župní slet Vyškov 3. 6. 2018
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.