Obsah stránky

Velký dětský den 2016

sobota, 25. červen 2016 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 25. 6. 2016 byl pořádán ve Vážanech nad Litavou, na fotbalovém hřišti, "VELKÝ DĚTSKÝ DEN".
V tropickém počasí se dostavilo bohužel méně dětí, než se původně očekávalo, ale ty děti co přišly (bylo jich téměř 50, co využily tuto akci k zažití nových vjemů), si to rozhodně pořádně užily.


Organizátoři počítali s nutným vodním osvěžením, a proto byly do akce zapojeny rosící trysky, instalované místními hasiči, které děti na velkém hřišti s nadšením probíhaly, a tak bylo zajištěno žádoucí osvěžení proti případnému úpalu či úžehu.
Program byl tentokrát pod taktovkou animační agentury „Divadlo Koráb“, která kromě krásného pohádkového vystoupení přivezla i aquazorbing, který byl neustále v permanenci, jak si ho děti chtěly postupně vyzkoušet.


Děti měly k dispozici skákající hrad, možnost malování na obličej, zúčastnily se řadu soutěží, za které obdržely sladkosti a v neposlední řadě si mohly vyzkoušet, jak se sedí na opravdové policejní motorce a jak to vypadá v opravdovém policejním voze. Přítomní policisté ukázali dětem i policejní zbraně a ochranné pomůcky, jako jsou neprůstřelné vesty, štíty a mnoho dalšího.


Na závěr akce proběhlo opékání špekáčků.


Pořadatelé se dětem ještě jednou omlouvají, že plánovaný seskok parašutistů byl pro špatné povětrnostní podmínky zrušen, ale rozhodně ho děti v budoucnu na některé obdobné akci uvidí.

 

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.