Obsah stránky

VH TJ Sokol Vážany n/Lit. 2019

úterý, 22. leden 2019 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 19.ledna 2019 se konala valná hromada TJ Sokol Vážany nad Litavou. Přítomni byli všichni dospělí členové spolku a byla zastoupena i početná část dětských členů Sokola. Nechyběli ani hosté z řad rodičů děti ze Sokola a zástupci obce a TJ Vážany nad Litavou. Úvodem nás přivítal starosta Sokola Miloslav Cenek, který pověřil sestru Zdenku Javůrkovou vedením valné hromady. V průběhu odpoledne jsme byli seznámeni s akcemi, které proběhly v roce 2018 - a že jich nebylo málo. Největší událostí byl samozřejmě Všesokolský slet v Praze. Soňa Havlíčková shrnula celý rok, který byl bohatý jak na sportovní, tak i na kulturní a společenské akce. Dále jsme se dozvěděli od Jarky Oujezdské, co nás čeká v roce aktuálním a na co vše se můžeme těšit. Mimo jiné je to nejbližší akce Turnaj v pexesu, který se uskuteční v sobotu 26. ledna 2019 od 15.00 hod. v Sokolovně. Soupis událostí, které TJ Sokol bude organizovat je na webu obce. Již zmiňovaná hospodářka spolku Zdenka Javůrková nás seznámila s hospodařením spolku a se stavem financí. V závěru oficiálního programu promluvil znovuzvolený starosta TJ Sokol Vážany nad Litavou, který shrnul aktivity minulé i budoucí a vyjádřil naději, že členů Sokola v naší obci bude přibývat a to napříč generacemi.

Čestnými hosty na valné hromadě byli starosta obce Ing. Václav Matyáš a zástupce TJ Vážany nad Litavou Ing. Ladislav Drkal. Starosta obce poděkoval našemu spolku za aktivity, které vyvíjíme a nabídl nám cenné rady a postřehy, jakých chyb se vyvarovat a jak dělat některé věci lépe či je z důvodu jejich tzv. „toxicity“ nedělat vůbec. Ing. Drkal nám vyjádřil podporu a přízeň Tělovýchovné jednoty jakožto správce Sokolovny a fotbalového hřiště. Oběma tímto děkujeme nejen za příznivá slova, ale především za podporu.

Valná hromada zvolila předsednictvo na další tři roky a to ve složení starosta TJ Sokol Miloslav Cenek, místostarostka Soňa Havlíčková, jednatelka Jarmila Oujezdská, hospodářka Zdena Javůrková a vznikla nová funkce náčelnice, kterou byla zvolena Alena Stříbrná.

Věříme, že se naše řady budou postupně rozšiřovat a členů, ať už v jakémkoliv věku bude přibývat. Těšíme se na viděnou na našich akcích a srdečně vás na ně zveme. Nazdar!

Za TJ Sokol Vážany nad Litavou, Alena Stříbrná

Valná hromada TJ Sokol
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.