Obsah stránky

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu Vážany n/Lit. 2017

pondělí, 04. prosinec 2017 | Kulturní a sportovní akce

V pondělí 4. 12. 2017 se v naší obci rozsvěcoval vánoční stromeček. Akci, kterou spolu s Obcí pořádá tradičně naše Mateřská škola, letos podpořili členové Českého zahrádkářského svazu, kteří obstarávali kompletní servis občerstvení.

Program byl zahájen v 16.00 hod. prodejní výstavkou výrobků dětí z MŠ. Od 16.30 hod. začalo hrou na hudební nástroje vystoupení žáků Základní umělecké školy a potom následovala roztomilá vystoupení dětí Mateřské školy. Jejich písničky a secvičené tanečky byly odměněny zaslouženým potleskem přihlížejících. Kolem 17.00 hod. se za dětmi přišel podívat Mikuláš v doprovodu čertů a andělů, kteří mu pomáhali s rozdáváním dárků všem přítomným dětem.

V průběhu akce bylo k dispozici občerstvení - dobroty z udírny, svařené víno, čaj a čaj s rumem, takže přítomní se měli čím zahřívat a pokud i toto bylo málo, protože počasí nebylo příliš vlídné (byť teploměr ukazoval teplotu lehce nad nulou), tak okolo ohrazeného prostoru byla rozestavěna ohniště pro účely ohřívání těch zimomřivějších, kterým horké nápoje na zahřátí nestačily.

Akci navštívilo bezmála 250 občanů z Vážan n/Lit. a blízkého okolí.

Závěr akce patřil již tradičně ohňostroji, který rozzářil večerní oblohu.

Komentář podal V. Matyáš

Rozsvícení vánočního stromečku Vážany n/Lit. 2017
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.