Obsah stránky

Setkání organizací a spolků Vážany n/L. 2015

středa, 28. říjen 2015 | Ostatní

Dne 27. 10. 2015, navečer, svolal starosta obce zástupce organizací, spolků a i jednotlivce, kteří se svojí aktivní činností prezentují, jako organizátoři nejrůznějších akcí v obci Vážany nad Litavou.

Na programu bylo vyhodnocení činností a akcí v r. 2015 s náhledem do konce roku a upřesněním, které akce budou ještě pořádány.

Dále vyzval starosta jednotlivé zástupce k naplánování akcí na r. 2016, včetně dodání požadavků, do 20. 12. 2015, na dotace na tyto akce a činnost organizací a spolků na příští rok.

Cílem setkání bylo zejména to, aby se sešli ti lidé, kteří určují kulturní a sportovní rytmus v obci. Aby se podělili o svoje poznatky s kolegy z jiných sdružení a v neposlední řadě, aby spolu začali komunikovat a v organizování konaných akcí aby si vzájemně pomáhali.

Poděkováním, za odvedenou činnost, bylo servírované malé občerstvení.

Starosta dodává:

Je jedno, jakou akci kdo organizuje a zda tato je velká či malá, tradiční či nová…, každá akce je určena pro občany obce a nehledě na počet návštěvníků na ní, je moc dobře, že je vůbec realizována.  V letošním roce 2015 se v obci konalo a ještě do konce roku se konat bude celkem téměř 50 různých (malých i větších) akcí (a to nepočítáme ca 30 fotbalových zápasů, které svou organizací a počtem zúčastněných patří, co do účasti, do té vyšší skupiny pořádaných akcí). A to je skvělá bilance, za kterou stojí právě lidé ze sdružení a obětaví jedinci. Obec je připravena i v příštích letech tyto aktivity maximálně podporovat.

Setkání organizací a spolků Vážany n/L. 2015
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.