Obsah stránky

Přívesnický tábor ve Vážanech n/Lit. 2022

středa, 27. červenec 2022 | Kulturní a sportovní akce

V termínu od 18. do 22. července 2022 se uskutečnil 6. ročník přívesnického tábora. Letos se na táboře sešly především mladší děti, vzhledem k tomu, že všichni ti, se kterými jsme začínali už nám poněkud vyrostli. Přichází nová generace a jsme za ni rádi.

Z přiložených fotek je patrné, že jsme se zdržovali ve Vážanech n. Lit., k čemuž nás přimělo úmorné vedro, které v těchto dnech panovalo. Rozhodnutí realizovat tábor na „hasičce“ se ukázalo jako šťastné a děkujeme SDH Vážany n. Lit., že nám ji zapůjčila k užívání. Mohli jsme totiž využít hydrantu a vysoké venkovní teploty lépe snášet s osvěžující „sprchou“ z hasičské hadice. Bylo to super a děti byly spokojeny.

Na přívesnickém táboře se o naše zdraví starala Anička Staňová a o naše spokojené žaludky Miroslava Hégrová, za což jim oběma patří velké poděkovaní. Nesmím zapomenout ani na Staňku Halamkovou, která nám svou návštěvou zpestřila pobyt na hasičce. Myslím, že se přívesnický tábor vydařil a budeme na něj všichni rádi vzpomínat. Krásné léto.

Za VKŠ: A. Stříbrná

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.