Obsah stránky

Nohejbalový turnaj Vážany n/Lit. 2019

čtvrtek, 11. červenec 2019 | Kulturní a sportovní akce

Letošní nohejbalový turnaj ve Vážanech nad Litavou se opět konal první sobotu v červenci. Tentokrát to vyšlo na 6.7.2019.

Bylo přihlášeno 14 družstev, ale ve skutečnosti se dostavilo 13 družstev. I tak to byl rekord za posledních pár let.

Družstva byla ve 14 hod. rozlosována do dvou skupin a ve 14.30 hod. se začalo hrát. Je nutno pochválit všechny účastníky, neboť pochopili, že je potřeba rychle se střídat na hřišti po jednotlivých zápasech, aby soutěž skončila tzv. "za světla". Družstvo, které prohrálo pak vždy postavilo rozhodčího na další zápas. Zhruba v 19 hod. skončily souboje v základních skupinách a dva nejlepší celky ze skupiny postoupily do finálového souboje. 

Po opravdu velmi dobrých zápasech se ukázalo kdo je nejlepší. Na prvním místě skončili pánové Landa, Konečný, Konečný a Vrábek, na druhém Holec, Spánek, Béďa a na třetím Fuksa, Soukup, Dvořák.

Odměnou pro vítěze byl nejen dobrý pocit z vítězství, ale i medaile a příjemný dárek ve formě litrové plechovky piva ve zlatém, stříbrném a bronzovém provedení. Odměnu si ale zasloužili všichni, proto každý účastník dostal pamětní medaili a plechovku prémiového piva.

Letošní ročník byl, jak jinak, díky podpoře obce, několika dobrovolníků a perfektního zabezpečení občerstvení Kamilem Zborovským a jeho spolupracovníky, opravdu povedený (možná až na to horko).

Všichni se těšíme na další turnaj v roce 2020.

 

Komentář: M. Žampach

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.