Obsah stránky

Návštěva seniorů z Rousínova ve Vážanech nad Litavou 2020

středa, 17. červen 2020 | Kulturní a sportovní akce

V úterý 16. června 2020 do naší obce zavítali naši družební senioři z Rousínova a okolí. Jsou to velmi činorodí a aktivní lidé, kteří rádi tráví svou volný čas na čerstvém vzduchu. Tentokrát svůj výlet, kterých mají několik do roka, směřovali do Vážan nad Litavou a na to navázal pěší pochod do Hrušek.

Seniory jsme před 10 hodinou přivítali na zastávce a následoval přesun do Obecní knihovny, kde na naše přátele čekalo malé občerstvení, které připravily vážanské seniorky, za což jim patří velký dík, před prohlídkou vyvráceného památného stromu- lípy a nové ulice. Hosté vzpomínali, jak při každé návštěvě Vážan n.Lit. se u lípy zastavili a fotili se s ní. I tentokrát jsme udělali společné foto. Bohužel poslední.

Nová ulice rousínovské velmi zaujala. Kvitovali decentnost staveb a jejich zakomponování do prostředí obce. Odsud jsme pokračovali kolem mlýna a směrem na Hrušky,kde nás čekala návštěva kaple Panny Marie Sněžné s odborným výkladem. 

Byl to velmi příjemně strávený den ve společnosti pozitivních a aktivních seniorů, kteří se do naší obce vždy velmi těší a rádi zde s námi nějaký čas pobudou.

Těšíme se na jejich další návštěvu.

 

Za VKŠ A. Stříbrná

Návštěva seniorů z Rousínova ve Vážanech n. Lit. 2020
Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.