Obsah stránky

Letní noc Vážany n/Lit. 2017

středa, 19. červenec 2017 | Kulturní a sportovní akce

V sobotu 15. 7. 2017 se konala v sokolovně další akce sleťáckého kalendáře, a to Letní noc s doprovodným programem - ochutnávkou salátů.

Komentář k akci podává Alena Stříbrná:

Saláty, hudba, tanec, pivo, víno a hlavně úžasná atmosféra plná smíchu, družných hovorů a přátelských setkání. To byla sobota 15. července 2017. Součástí programu byla i bohatá tombola. Sešli jsme se v sále Sokolovny ve Vážanech nad Litavou a to v příjemném počtu 80 tancechtivých a veselých občanů naší obce i „přespolních“. K tanci i poslechu nám hrála kapela Savana. Country hudba oslovila mnoho návštěvníků, kteří se dokonce odhodlali k úžasným tanečním kreacím.

Saláty, které byly letošním tématem soutěže na Letní noci byly rozmanité. Návštěvníci mohli ochutnat ovocný salát se sýrem, čokoládový salát, saláty těstovinové, řecké a třeba i fazolové. Sešlo se jich k ochutnávce 16. V naší soutěži došlo letos k „plichtě“. Byly dva vítězné saláty, oba s počtem 45 hlasů od návštěvníků, a to  Venda Fuksová se salátem "Jesenický Komárkův" a Iveta Střížová s kuřecím salátem s ananasem. Na třetím místě byla Jarmila Oujezdská s 37 body za utopencový salát. Výherkyním gratulujeme a děkujeme i všem ostatním tvůrcům salátů. Všechny moc dobře chutnaly.

Letní noc, byť probíhala ne pod hvězdným nebem, ale v sále Sokolovny, přesto byla vpravdě letní se vším, co k takovéto akci patří. Za rok se těšíme opět na shledanou.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.