Obsah stránky

Lampionový průvod

úterý, 18. listopad 2014 | Kulturní a sportovní akce

Za nádherného podzimního večera se na místní autobusové zastávce  sešlo stejně jako v minulých letech opravdu mnoho dětí i rodičů. Blikající světelné bludičky nás potemnělou obcí při vypnutém pouličním osvětlení a za doprovodu reprodukované hudby z místního rozhlasu provedly obcí a přivedly až na hřiště, kde bylo u hořících ohňů připraveno občerstvení v podobě špekáčků, teplého čaje a sladkostí pro děti a také výborného "svařáku" pro rodiče. Veselá zábava na hřišti pokračovala až do pozdních večerních hodin.

Děkujeme za pomoc při přípravě zdejším dobrovolným hasičům, Kamilu Zborovskému, členům TJ Vážany nad Litavou a dalším dobrovolníkům. Veliké díky patří také všem, kteří lampiónový průvod finančně podpořili – Obecnímu úřadu,  Ing. Jiřímu a Ing. Radimu Hložkovi, členům Základní organizace českého svazu chovatelů a Jednotce sboru dobrovolných hasičů z Vážan nad Litavou.

Pohodovou atmosféru tohoto večera zachytili vždy pohotoví fotografové Patrik Frýbort a Martina Jarošová, kterým patří také velké díky.

Výtěžek z této akce činil  1.900 Kč a byl věnován místní mateřské školce.

Věříme, že i příští ročník lampionového průvodu se bude těšit takovéto oblibě!

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.