Obsah stránky

Cvičení rodičů s dětmi v Sokolovně Vážany n/Lit. 2017

pátek, 31. březen 2017 | Kulturní a sportovní akce

Každoročně bývá v tělocvičně (v Sokolovně), přes zimní měsíce, cvičení rodičů s dětmi a cvičení žen. O minulé zimě přibylo cvičení dětí - fotbalové přípravky oddílu kopané Vážany n/Lit. Pozitivní je tedy ten fakt, že o cvičení je vyšší zájem než v nedávných letech a využití tělocvičny se snad začíná vracet do módu předminulých let, kdy se v ní cvičívalo každý den v týdnu.

Informace ke cvičení rodičů s dětmi podává paní Alena Stříbrná, jakožto jedna z cvičitelek:

Od listopadu loňského roku jsme se 15x sešli, my rodiče spolu s našimi dětmi na cvičení v sále Sokolovny. Pro děti byla vždy připravena povinná rozcvička, kterou jsme se pěkně zahřáli a především rozcvičili, aby to dětem pěkně šlo na všech připravených nářadích a nedošlo k žádnému nechtěnému zranění. „Opičí dráha“ byla připravena tak, aby si děti vyzkoušely trampolínu, švédskou bednu, lavičky, kameny, mostek či ribstol, vše za bedlivého dozoru rodičů. A na závěr se mohly děti zdokonalovat třeba v házení, běhu či poznávání barev ve hře „Čáp ztratil čepičku“. Na čtvrtečních hodinách plných pohybu, smíchu a radosti se bohužel v letošním roce účastnilo průměrně jenom 10 dětí. Doufáme, že na podzim roku 2017 přivítáme mnohem více dětí s jejich rodiči, protože více dětí – více radosti a smíchu. Všem aktivním účastníkům i příznivcům děkujeme.

Za přípravu všech sportovních aktivit, trpělivost, pohodu a udržení vždy dobré nálady při každém cvičení patří velké poděkování paní Nině Hložkové a paní Aleně Stříbrné.

Za sebe i za obec děkují Ludmila Pilátová a starosta obce Václav Matyáš

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.