Obsah stránky

Zájezd do Kroměříže a Věžek 2016

sobota, 30. duben 2016 | Kulturní a sportovní akce

Zájezd do Kroměříže a Věžek, který pořádali Sleťáci a ČSZ  se uskutečnil v sobotu 30. 4. 2016.

Komentář k akci podává paní Ludmila Pilátová:

Z Vážan jsme odjížděli o půl deváté. První zastávka byla v Kroměříži. Asi dvě hodiny volného času mohli účastníci využít podle svého zájmu. A to prohlídkou zahrad a jejích romantických zákoutí nebo historického centra města, zámku a věže. V prostorách parkoviště byly „Farmářské trhy“. Zde jsme mohli nejen nakoupit různé dobroty, ale mohli jsme nějaký čas využít i k posezení na lavičce a poslechu hudby. Paní Staňka Halamková nezapřela svou sběratelskou vášeň a pochlubila se novým přírůstkem do své sbírky balených cukrů.

Další zastávka byla v „Hostinci u Klimešů“, kde jsme měli zajištěný oběd. Všem chutnalo, a protože sluníčko - po delší době - zase pěkně svítilo, vytáhlo nás na kávu před hostinec.  Že to bylo příjemné posezení dokladují i přiložené fotografie.

Ve Věžkách jsme byli pohromadě jen při vstupu do areálu. Pak se každý věnoval tomu, aby koupil všechno, co chtěl nebo co zajímavého uviděl. Nechybělo ani občerstvení, takže tři hodiny utekly velmi rychle. V pět hodin jsme se vydali na zpáteční cestu domů.

Vrátili jsme se v pohodě a s dobrou náladou, za což patří poděkování jak organizátorům paní Jarmile Černákové a Miloši Cenkovi, ale také panu řidiči, kterým byl pan Vladan Chalupa.

Organizátoři na oplátku děkují všem účastníkům za přítomnost na společném zájezdu a těší se na další společné setkání na obdobných akcích.

Obce na webu s.r.o.

Webové stránky pro obce a občany provozuje Obce na webu s.r.o.

Používáme soubory cookies. Svůj souhlas můžete změnit v nastavení souhlasu s využitím cookies.